Yhteistyöuutisia

Yhteistyöuutisia

Esimiesvalmennusta verkossa

Mandare ja ComCraft ovat innovoineet motivoivan ja kannustavan verkkokurssin, jonka ytimessä on esimiestaitojen kehittäminen. Valmennusta maustetaan asennejohtajuuden uusimmilla opeilla. Esimiehet oppivat systemaattisempaa, laadukkaampaa ja vuorovaikutteisempaa johtamiskäytäntöä ja –otetta.

”Yllätämme iloisesti asiakkaamme. Kyseessä on kustannustehokas palvelutuote, joka ei vaadi päättäjältä isoja investointeja. Pienellä panostuksella asiakkaamme pääsevät sisältörikkaalle ja visuaalisesti kauniille oppimispolulle. Vuorovaikutus ja valmennukselliset elementit tekevät matkasta käyttäjälleen oppimiselämyksen”, Mandaren Marjo Huhtala sanoo.

”Yritystemme osaamisen yhdistämisestä syntyvälle palvelulle on kysyntää. Satojen asiakaskohtaamisten perusteella tiedämme esimiesvalmennuksen tarpeet ja nyt pystymme vastaamaan niihin”, ComCraftin Arja Sipola sanoo.

Kurssi perustuu nopean oppimisen sykliin, motivointiin ja välittömään palautteeseen käyttäjän tekemien valintojen ja päätösten pohjalta. Kokonaisuus on pelillinen seikkailu, joka on tehokas myös ajankäytöllisesti. Tarvittaessa sen parissa kannattaa viettää aikaa enemmänkin ja puntaroida oman esimiestyönsä kipukohtia, mahdollisuuksia ja asenteita syvällisemmin. Pelin edetessä jokainen osallistuja saa palkinnoksi työkaluja, joista hän hyötyy johtamisessaan ja ammatillisessa kasvussaan.

Demoa esitellään Esimies ja henkilöstö 2015 –messuilla 23.-24.9.2015.

Kysy lisää ja lähde kanssamme elämysmatkalle!
marjo.huhtala@mandare.fi
arja.sipola@comcraft.fi

Yhteistyössä

Logo2014_color_web_pieniMandare_vaaka_transparent


Mandare-Editor-In-Chief

Comments are closed.