Mandare mukana FinnWalk -kampanjassa

Mandare mukana FinnWalk -kampanjassa

FinnWalk on kesäkuun 1. päivänä käynnistyvä yhden naisen kävely Suomen halki Nuorgamista Hankoon. Matkaa kertyy kaikkiaan 1500 km. Kävelyn tavoitteena on kerätä yksi Ammatti-lahjoitus jokaiselta kävelykilometriltä. FinnWalk on osa Naisten Pankin Kävele Naiselle Ammatti –kampanjaa.

Tapahtumassa on paljon asennetta.

”On tärkeää, että naisille luodaan mahdollisuuksia yrittämiseen ja sitä kautta asiat etenevät. Mikään ei tule autetuille kuitenkaan valmiiksi annettuna, vaan he saavat tarttua mahdollisuuksiin kukin omien tahtotilojensa ja voimavarojensa mukaan.”

Opeta nälkäistä kalastamaan sen sijaan, että veisit hänelle aina kalaa, kuuluu asennejohtamisen keskeinen oppi.

”Minusta se on sydämen asia, että annetaan kaikille mahdollisuuksia. Jaana on mahdollistamassa upeita tarinoita. Ammattien hankkiminen kehitysmaan naisille on tärkeää työtä, jolla on ylisukupolviset ja kauaskantoiset vaikutukset. Ihmisten ammatillisen kasvun tukeminen on elämäntehtäväni. Annan kaiken tukeni Jaanalle tässä upeassa hyväntekeväisyystyössä.”

Nyt jokaisella on mahdollisuus lahjoittaa ammatti. Se on ammatillisen kasvun ja kehittymisen tukemista parhaimmillaan sekä uusiin alkuihin panostamista. Mahdollistetaan ja tuetaan yrittäjyyttä kaikkialla maailmassa. Mandare lahjoittaa 5 ammattia ja kävelee Jaanan mukana 5 kilometriä.

Tervetuloa mukaan lahjoittamaan kilometrejä

Mukaan FinnWalk-matkalle kutsutaan yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Lahjoita kilometrejä reitin varrelta ja voit halutessasi nimetä sinulle merkittävän nimikkokilometrin. Voit myös osallistua kävelemällä osan matkaa Jaanan kanssa ja osallistumalla matkan varrella järjestettäviin lukuisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Tule tsemppaamaan, juhlimaan, tervehtimään Jaanaa ja keskustelemaan yrittäjyyteen liittyvistä teemoista!


Mandare-Editor-In-Chief

Comments are closed.